• Úspech na Hviezdoslavovom Kubíne
          • Úspech na Hviezdoslavovom Kubíne

          • Dňa 23. 02. 2022 sa v bratislavskom V-Klube na Námestí SNP konalo okresné kolo súťaže v umeleckom prednese poézie a prózy Hviezdoslavov Kubín. Našu školu úspešne reprezentovala študentka I. B triedy Ema Šimeková, ktorá si vybojovala 1. miesto v IV. kategórii prednesu poézie, a teda priamy postup na krajskú súťažnú prehliadku Štúrova Modra, ktorá sa uskutoční v apríli tohto roka.

            Eme srdečne blahoželáme a želáme jej veľa úspechov v oblasti umeleckého slova!

             

            Terézia Struhárová, PK SJL

        • Ukončenie 1. polroka 2021/2022
          • Ukončenie 1. polroka 2021/2022

          • Včera 31.1.2022 sme ukončili 1. polrok rozdaním výpisov vysvedčení žiakom, na poslednej vyučovacej hodine. Výpisy boli poslané rodičom aj v elektronickej podobe cez EduPage. Pani riaditeľka na návrh triednych učiteľov, udelila najlepším žiakom aj riaditeľskú pochvalu spolu s poukážkami do kníhkupectva (na žiakov v karanténe pochvaly počkajú v škole). 

            Cez veľkú prestávku sme hromadne ocenili všetkých žiakov, ktorí sa zúčastnili olympiády v anglickom jazyku, olympiády v ruskom jazyku, olympiády v nemeckom jazyku, súťaže v informatike iBobor. Presný zoznam ocenených si môžete pozrieť v prislušnom predmete a fotky máme vo fotoalbume.

            Všetkým žiakom, ktorí skončili s vynikajúcim prospechom a aj tým, ktorí nás budú reprezentovať vo vyšších kolách olympiád srdečne gratulujeme a ďakujeme.

        • Nová úloha v súťaži "Šampión logiky"
          • Nová úloha v súťaži "Šampión logiky"

          • Milí študenti,

            začína sa druhý polrok tohto školského roka a druhý mesiac nového kalendárneho roka 2022, no a naša súťaž " Šampión logiky"  sa dostáva už do 6. kola  a Vás čaká na stránke školy v predmete matematika - nová februárová úlohaA keďže je vo februári deň zaľúbených, dúfam, že aj Vám  sa zaľúbila naša súťaž  a opäť sa Vás čo najviac zapojí do riešenia februárovej úlohy aj keď nie je na tému citovú - láska, ale praktickejšiu a hmotnej povahy - delenie majetku 😊.

            Veríme, že aj táto úloha Vás zaujme a tešíme sa na Vaše správne riešenia, ktoré môžete posielať až do 28. februára 2022 na mailovú adresu skornovamaria@gmail.com

            Vaši učitelia matematiky, fyziky a informatiky - predmetov, do ktorých sa dúfam po čase, keď sa s nimi lepšie zoznámite aj Vy zamilujete a nielen vo februári  😘