• Obnovenie prezenčnej výučby od 11.1.2021

          • Vážení rodičia a žiaci, 

            pripravili sme pre vás prieskum na základe inštrukcií zriaďovateľa školy a MŠSR o obnove prezenčného vyučovania na škole od 11.1.2021. Prosíme Vás o zodpovedné vyplnenie (v sekcii "Prihlasovanie").

            V súvislosti s otvorením škôl podľa uvedených pravidiel sa už v tomto roku očakáva od škôl a školských zariadení prieskum záujmu o testovanie medzi rodičmi žiakov a nahlásenie počtu požadovaných testov (do 21. decembra 2020) tak, aby príslušné okresné úrady mohli zabezpečiť pre testovacie odberové miesta dostatok antigénových testov. Odporúčaný termín testovania je 7. až 9. januára 2021.

            Viac informácií o zabezpečení prezenčnej výučby bez nutnosti testovania a s nutnosťou testovania je v tabuľke:

            covid.png

            Prikladáme manuál zo stránky Ministerstva školstva SR:

        • 4. kolo v školskej súťaži "Šampión logiky"!
          • 4. kolo v školskej súťaži "Šampión logiky"!

          • Dobrý deň mílí žiaci,

            do tabuľky sme doplnili výsledky 3. (novembrového) kola súťaže „Šampión logiky“. V treťom kole prišlo už viacej riešení a zapojili sa aj noví súťažiaci, čo nás potešilo, ale  ešte stále majú šancu zapojiť sa aj tí, ktorí tak doteraz neurobili alebo niektoré kolo vynechali. Na stránke školy v predmete matematika zverejňujeme úlohu 4. kola na mesiac december. Nakoľko je prvý pondelok v mesiaci december až 7.12, tak sme predĺžili termín odoslania riešenia až do 31.12. 2020, vrátane. 

            A pamätajte si, myslieť nebolí.

          • Oznam k dištančnému vzdelávaniu

          • Vážení rodičia a milí žiaci,

            rozhodnutím mnistra školstva s účinnosťou od 7.12.2020 sa na školách môže obnoviť prezenčné vzdelávanie (ak ho škola dokáže zabezpečiť) pre žiakov, ktorí splnia podmienky v bode B.1. uznesenia vlády Slovenskej republiky č. 760 zo 4. decembra 2020 a vo vyhláške Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky č. 32/2020 V. v. SR, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k preukazovaniu sa negatívnym výsledkom testu na ochorenie COVID19 pred vstupom do priestorov školy.

            Je na zriaďovateľovi a vedení školy, či sa obnoví prezenčné vyučovanie ešte v decembri 2020, preto sme Vám zverejnili anketu a pýtali sa v nej na Váš názor. Približne 70% odpovedajúcich nesúhlasí s podmienkou účasti na testovaní. 

            Naša škola pokračuje aj naďalej v dištančnom vzdelávaní do konca decembra.

            vedenie školy

             

        • So smútkom v srdci...
          • So smútkom v srdci...

          • Vám oznamujeme, že dňa 1. decembra 2020 zomrela naša kolegyňa PhDr. Jana Machalcová. Na našej škole vyučovala od roku 2010.

            Vyučovala anglický jazyk, pravidelne plnila funkciu triedneho učiteľa, pomáhala organizovať pre žiakov anglickú olympiádu.

            Celej rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť