• Okresné kolo Olympiády v nemeckom jazyku 2022/2023

          • Dňa 18.1. 2023 sa na pôde Gymnázia Ivana Horvátha uskutočnilo už 18. okresné kolo Olympiády v nemeckom jazyku (Bratislava 2). Okrem stredoškolákov sme po pandemickom období na našej škole prvýkrát prezenčne privítali aj žiakov základných škôl. Celkové poradie súťažiacich v jednotlivých kategóriách nájdete na stránke predmetu NEJ. Fotky z akcie si môžete pozrieť v našom ALBUME.

        • Nová úloha v "Šampiónovi logiky"
          • Nová úloha v "Šampiónovi logiky"

          • Milí  študenti  a  riešitelia –„Šampióna logiky“ 

            Máme za sebou prvý mesiac nového roka 2023 január a možno preto, že je v tomto mesiaci polročná klasifikácia, sa Vás zapojilo do riešenia úlohy len 6 žiakov a stalo sa prvý krát počas trvania súťaže, že žiadna odpoveď nebola správna.

            Verím, že pri riešení  novej úlohy , ktorá je zverejnená  na stránke školy v predmete matematika –  Súťaž - Šampión logiky - v poradí - šiestej – februárovej  úlohy - 3.ročníka súťaže, ktorá je teraz z matematiky, budete úspešnejší.

            Dúfam, že Vás neúspech pri riešení  prvej  úlohy  v novom kalendárnom roku neodradí a do riešenia sa zapojíte  vo väčšom počte a samozrejme ešte stále sú vítaní aj tí,  ktorí  doteraz  neskúsili vyriešiť žiadnu z úloh tohto ročníka, 

            Prajeme  Vám úspešné vyriešenie tejto februárovej úlohy a tešíme sa na Vaše riešenia, ktoré môžete posielať až do konca februára – teda do 28.2. 2023  na mailovú adresu – andrea.regecova@horvatha.sk

            Vaši učitelia matematiky, fyziky a informatiky