• Oznam pre maturantov maturujúcich v náhradnom termíne

          • V dňoch 5.4. - 7.4.2022 sa bude na našej škole realizovať náhradný termín EČ MS 2022. Príchod maturantov do školy je každý deň najneskôr 9:00 (štvrtok 8:50), vo vestibule školy si nájdete oznam s číslom triedy a poschodia (vždy to bude 3.poschodie). 

            Harmonogram: utorok 5.4. - SJL,  streda 6.4. - ANJ/NEJ B2,  štvrtok 7.4. - MAT

            Harmonogram.pdf​​​​​​​

            O všetkých podrobnostiach MS Vás budú informovať Vaše kmeňové školy, prípadne si môžete prečítať súbory v prílohe. V prípade nejasností napíšte mail: katarina.nemethova@horvatha.sk 

            Pokyny_na_vyplnovanie_OH_2022_.pdf

            pokyny.pdf

          • Krajské kolo biologickej olympiády

          • Krajské kolo 56. ročníka biologickej olympiády sa uskutočnilo dištančne 23.3.2022. Svoje vedomosti a zručnosti si v súťaži porovnali títo študenti našej školy:

            Nikola Šmidová (II.AR) a Róbert Mészáros (II.C) sa zapojili do teoreticko-praktickej časti (40 úloh za 90 minút) v kategórii B a v náročnej konkurencii sa stali obaja úspešnými riešiteľmi.

            V kategórii A v projektovej časti obhajovali svoje samostatné práce Leonid Chernivetskiy zo IV.B (Vplyv oxytocínu na autistické prejavy myší) a Lenka Křísteková z III.B (Správanie koní). Odbornej porote sa obe práce páčili a ocenili ich prínos. Aj títo študenti sa stali úspešnými riešiteľmi. Všetkým našim súťažiacim srdečne blahoželáme a ďakujeme im za vzornú reprezentáciu školy.

        • Nová súťažná úloha v "šampiónovi logiky" !
          • Nová súťažná úloha v "šampiónovi logiky" !

          • Milí študenti.

            Tak opäť sme sa prehupli do nového mesiaca  - marca  a Vás čaká v poradí už siedma (šťastná) úloha súťaže " Šampión logiky" – úloha predposledného kola. Na stránke školy v predmete matematika   je uverejnená  -  marcová  úloha

            Verím, že  sa opäť zapojíte v čo najväčšom počte  do riešenia novej marcovej úlohy,  aj keď nie je na tému  - kniha,   hoci je  marec mesiac knihy .

            Tešíme sa na Vaše správne riešenia, ktoré môžete posielať až do 31. marca 2022 na mailovú adresu:

            jana.novotna@horvatha.sk