• Informácie k testovaniu žiakov pred návratom do školy

          • Dobrý deň vážení rodičia,

            vzhľadom na to, že aktuálne prebieha celoplošné skríningové testovanie obyvateľov a hoci ešte nemáme oficiálne vyjadrenie, odkladáme testovanie žiakov a zákonných zástupcov, ktoré malo prebiehať na našej škole v dňoch 22.1. - 24.1. 2021.

            Zároveň Vám oznamujeme, že aj naďalej pokračujeme v dištančnej výučbe žiakov. O zmenách Vás budeme aktuálne informovať.

            Ďakujeme za pochopenie,

            vedenie školy

          • Informácie k 11.1.2021

          • Vážení rodičia a žiaci,

            od 11.1.2021 pokračujeme v dištančnej výučne za nezmenených podmienok. Riadime sa plánom Ministerstva školstva SR, na základe ktorého pokračujeme v dištančnej výučbe až do pretestovania žiakov, ktoré by sa malo realizovať priamo na našej škole v dňoch 22. - 24.1.2021.

            Prvý polrok ukončíme k 31.1.2021, len v individuálnych prípadoch posunieme klasifikáciu žiakov (maximálne do 31.3.2021). Žiaci budú klasifikovaní zo všetkých predmetov okrem telesnej výchovy.  

            Účasť žiakov na dištančnom vyučovaní je povinná. Rodič môže ospravedlniť neúčasť svojho dieťaťa bez lekárskeho potvrdenia na maximálne 5 po sebe idúcich vyučovacích dní. Prosíme Vás aby ste deti ospravedlňovali dopredu (alebo v zmysle školského poriadku najneskôr do 24 hodín). 

            Škola je od 11.1.2021 zavretá, ak by ste potrebovali potvrdenie o návšteve školy, viete si ho sami stiahnuť z EduPage na základe tohoto návodu. V prípadne potreby je ale možné sa individuálne dohodnúť. Ak si žiaci končiacich ročníkov nutne potrebujú dať potvrdiť prihlášku na VŠ (zistite si to dopredu na stránkach škôl), tak je to možné po dohode so zást. Némethovou.

            vedenie školy

             

        • 5. kolo v školskej súťaži "Šampión logiky"!
          • 5. kolo v školskej súťaži "Šampión logiky"!

          • Pekný Novoročný pozdrav milí žiaci!

            V novom roku 2021 Vám prajeme v tomto čase hlavne veľa zdravia, potom šťastia, lásky, úspechov a samozrejme návrat do školy, čo najskôr. No a hoci sú ešte prázdniny, aby ste mali viacej času na riešenie prvej úlohy v tomto kalendárnom roku, zverejňujeme ju už dnes. 

            Takže, na stránke školy v predmete matematika, zverejňujeme úlohu 5. kola na mesiac január 2021. Svoje riešenia posielajte spracované v tabuľke na mailovú adresu skornovamaria@gmail.com do 29. 01. 2021Veríme, že sa Vás opäť zapojí do riešenia viacej a radi privítame okrem skalných aj nových šampiónov logiky.

            A pamätajte si, že stále platí  -  Myslieť nebolí! - aj v novom roku 2021