• Novinka od ISIC
          • Novinka od ISIC

          • Dobrý deň študenti!

            ISIC Vám dáva do pozornosti, že v Orange pre Vás vybavili nový paušál Go Yoxo – pre držiteľov ISIC, ITIC a EURO<26.

            https://www.orange.sk/produkty-a-sluzby/volania/goyoxo

            Stoji 15 Eur mesačne a sú v ňom nekonečné volania, nekonečné sms/mms a nekonečné dáta na čet a sociálne siete + ďalších 5GB dát na všetko ostatné. Plus, k paušálu je tzv. Yoxo Market – kde si môžete ďalšie dáta dokúpiť alebo predať, ak ich nepotrebujete (a znížite si tak mesačný poplatok).

            Ak si kliknete na tento link, zistíte, že beží súťaž o iPhony.   http:// www.isic.sk/pausalpreteba

            Pôvodný ISIC paušál sa už nepredáva – ale tí, čo ho majú aktivovaný, s nim naďalej môžu pokračovať, pokým budú mať platný preukaz.

             

        • Hľadáme debatérov
          • Hľadáme debatérov

          • Milí študenti, máme možnosť znovu oživiť debatný klub na našej škole. Kto z Vás by sa chcel venovať rozvoju argumentácie, kritického myslenia a rád "debatuje" na rôzne témy, ohláste sa u p. Némethovej alebo p. Backovej.  

            viac informácií   http://www.sda.sk/  alebo brozura.pdf

          • Oznam k ZRPŠ

          • Dobrý deň vážení rodičia,

            pozývame Vás na ZRPŠ, ktoré sa na našej škole bude realizovať nasledovným spôsobom:

            21.9.2020 o 17:30 sa prezenčnou formou koná triedny aktív prvých ročníkov. S triednymi učiteľmi sa stretnete v kmeňových triedach. Prosíme Vás o dodržanie hygienických opatrení (rúško, dezinfekcia rúk pri vstupe). Do budovy môžu rodičia vstupovať len s čestným vyhlásením o bezinfekčnosti návštevníka.docx

            22.9.2020 sa koná triedny aktív vyšších ročníkov a to dištančnou formou cez aplikáciu Microsoft Teams. Presný čas a spôsob pripojenia Vám oznámi triedny učiteľ.

            Zároveň oznamujeme všetkým rodičom, že od piatku 18.9.2020 (8:00) do pondelka 21.9.2020 (12:00) budú prebiehať online voľby členov Rady školy za rodičov. Prosíme Vás aby ste v online hlasovaní v aplikácii EduPage vybrali 3 kandidátov. Zoznam kandidátov ako aj inštrukcie nájdete priamo v hlasovaní (viditeľné bude až po prihlásení na stránke školy alebo v aplikácii Edupage).

            Ďakujeme

            vedenie školy